Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2016. szeptember 19., hétfő

21.350 - Bevándorlókat a kivándorlók helyére? > 2016. 09. 18. - MSZP hírlevél


Feladó: <noreply@mszp.hu>
Dátum: 2016. szeptember 19. 8:03
Tárgy: 2016. 09. 18. - MSZP hírlevél
Címzett: jozsef@kutasi.eu

MSZP.HU Hírlevél - 2016. szeptember 18.

  • Bevándorlókat a kivándorlók helyére?

    Évekkel ezelőtt még hiába figyelmeztettem a kormányt és a kormánypártokat az egyre nagyobb méretet öltő és egyre nagyobb űrt hátra hagyó kivándorlás veszélyeire, a Fidesz csak megvonta a vállát és pökhendien lesöpörte a problémát az asztalról.

  • A kormány vállalja át a negyedéves szemétszállítási díjat a lakosságtól!

    A kormánynak át kell vállalnia a lakosságtól egy negyedéves szemétszállítási díjat, amiért az általa létrehozott állami cég nem képes időben kiküldeni az előző negyedévi számlákat.

  • Orbán pozsonyi trágársága elárulja, mi a véleménye az ország nem fideszes részéről

    A tudósítások szerint Orbán Viktor Pozsonyban, miután nyilatkozott az MTVA riporterének, Havasi Bertalannak azt mondta, hogy "ezt a bal...!" Majd ezt követően a miniszterelnök kabinetfőnöke egy hírt kommentálva arról beszél, hogy a kormánynak ellenségei vannak.

  • Az egyetlen betelepítés a fideszes letelepedési kötvény

    Az MSZP álláspontja egyértelmű: az október 2-i népszavazásnak álcázott fideszes mozgósításban nem szabad részt venni, ezért mindenkinek azt javasoljuk, hogy október 2-án maradjon otthon! Erről demokratikusan döntöttek az MSZP vezető testületei, s azóta is azt képviseljük, hogy a kvótanépszavazásnak nincs semmi értelme, mivel Brüsszel kimondta: kötelező kvóta nincs és nem is lesz.